Iets leuks doen voor je team? Aan deze bedrijfs uitjes had je vast nog niet gedacht

Als je na gaat denken over welke verschillende bedrijfs uitjes er zijn, kom je er snel genoeg achter dat de opties eindeloos zijn. Denk bijvoorbeeld aan een escaperoom, lekker uit eten gaan of een spelcircuit doen op de heide. Maar dit is lang niet alles. Als je echt een speciale dag wilt hebben, kun je ook voor iets avontuurlijks kiezen. Als je voor één van onderstaande bedrijfs uitjes kiest, heb je gegarandeerd een onvergetelijke dag! 

Duurzame bedrijfs uitjes: Plastic vissen 

Ben je op zoek naar bedrijfs uitjes die ecologisch verantwoordelijk zijn? Denk er eens over na om een bedrijfsuitje te organiseren waarbij je plastic uit het water gaat vissen. Je zult samen met je collega’s in een sloep over de grachten varen. Iedereen krijgt een schepnet waarmee je plastic uit het water kunt vissen. Plastic vissen is niet alleen ontzettend duurzaam en goed voor het milieu, maar ook nog eens hartstikke gezellig omdat je de hele dag heerlijk op het water zit. Bovendien zal er veel gelachen worden door mensen die water op zich krijgen!

Duiken in Zandvoort

Duiken is niet alleen voor tropische paradijzen. Wist je dat je bedrijfs uitjes kunt organiseren waarbij je met je collega’s gaat scubaduiken in een indoor zwembad in Zandvoort? Duiken is de ultieme teambuilding oefening. Je werkt samen in teams en moet vertrouwen op elkaar om een goede duik te kunnen maken. Je krijgt natuurlijk begeleiding van professionele duikers die al jaren ervaring hebben met scuba duiken. Ondanks dat de cursus plaatsvindt in een zwembad en met professionele begeleiding, zijn dit soort bedrijfsuitjes niet voor de bangeriken onder ons. Overleg daarom van tevoren met je collega’s of ze het aandurven. Het zou jammer zijn als een aantal van je collega’s niet mee kunnen gaan tijdens bedrijfs uitjes.

Apenkooi tijdens je bedrijfs uitjes

Niet zo’n zin om naar buiten te gaan? Er zijn ook genoeg leuke bedrijfs uitjes die je binnen kunt doen. Denk bijvoorbeeld aan apenkooi. Iedereen kent het nog wel van de middelbare school: klimmen en klauteren over obstakels, balanceren op een houten lat of springen op de trampoline. Tegenwoordig komt apenkooi weer helemaal terug, maar nu ook voor volwassenen. Als je een activiteit wilt organiseren en voor iets actiefs wilt kiezen, is dit absoluut een goede keuze. Verwacht een dag vol gelach, teambuilding en fysieke inspanning. 

Oldtimer tour

Nog een activiteit voor buiten: een oldtimer tour! Een oldtimer tour is één van de originele en classy uitjes die je kunt tegenkomen. Stap samen met je collega’s in een oldtimer zoals een Mini cabrio of een schitterende oude MG B roadster. Je kun de hele middag over het platteland rijden, ergens stoppen om te lunchen, of in het gras neerploffen voor een picknick. Bedrijfs uitjes zoals deze zijn perfect voor alle leeftijden. Voor het teambuilding gedeelte kun je een rally ervan maken en teams van twee maken.

Meer inspiratie nodig?

Er zijn nog talloze andere voorbeelden van originele bedrijfsuitjes bij TeamSpeling. Om nog maar een paar te noemen: wat dacht je van boulderen, paintballen of een weekendje naar Texel? Als je kiest voor bijzondere bedrijfs uitjes weet je zeker dat je collega’s dichter naar elkaar toe zullen groeien en voor altijd een prachtige herinnering met elkaar delen.