Offshore-investeringen – de ideale manier om uw rijkdom te sparen

Wat is offshore-investering?

Offshore-investeringen verwijzen naar een breed scala aan investeringsstrategieën die profiteren van belastingvoordelen die buiten het thuisland van een belegger worden aangeboden.

Er is geen schaarste aan geldmarkt-, obligatie- en aandelenactiva aangeboden door betrouwbare offshore investeringsmaatschappijen die fiscaal gezond, beproefd en, belangrijker nog, legaal zijn.

  • Wat is offshore?

Offshore verklaart de herpositionering door een entiteit van een handelsproces van het ene platteland naar het andere, typisch een operationeel proces, zoals productie- of ondersteunende processen. Zelfs deelstaatregeringen maken gebruik van offshore-investeringen. Meer recentelijk wordt offshoring voornamelijk in verband gebracht met de sourcing van technische en administratieve diensten ter ondersteuning van binnenlandse en wereldwijde operaties van buiten het thuisland, door middel van interne (captive) of externe (outsourcing) leveringsmodellen.

“Offshore” is meestal om een ​​land weer te geven waar er ook geen belastingen of lage belastingen zijn voor buitenlandse personen, zowel individueel als commercieel.

Het is een feit dat offshore investeringsparadijzen een uniek wettelijk erkend en belastingvrij klimaat hebben gecreëerd voor overzeese individuen en bedrijven. Ze bieden specifiek aan hen. Meer dan de helft van de activa van de wereld bevinden zich in dergelijke activaparadijzen.

Monetaire privacy, een stabiele juridische omgeving en realistische uitspraken zijn het handelsmerk van deze rechtsgebieden.

Als we het hebben over financiële offshore-investeringsmaatschappijen, roept de term een ​​beeld op van enorme, schimmige monetaire monolieten, die fondsen beleggen zonder enige transparantie.

Voordelen:

Er zijn veel redenen waarom mensen graag in offshore investeren:

  1. Belastingvermindering

Veel landen, erkend als belastingparadijzen, bieden buitenlandse investeerders belastingvoordelen aan door middel van een offshore-investering. Je ziet daarom ook veel bedrijven in de gokindustrie naar landen zoals Malta verhuizen. Ook is het een Nederlandse site zoals deze. De positieve belastingtarieven in een mogelijk land voor offshore-investeringen zijn bedoeld om een ​​krachtige atmosfeer voor offshore-investeringen aan te moedigen die externe rijkdom aantrekt. Voor kleine landen als Mauritius en de Seychellen, met slechts enkele reserves en een kleine bevolking, hebben offshoredeposanten hun economische activiteit drastisch verhoogd.

Offshore-investeringen vinden plaats wanneer offshore-deposanten een bedrijf in een land overzee schetsen. Het bedrijf fungeert als een schild voor de financiële kredieten van de investeerders en beschermt hen tegen de hogere belastingdruk die in hun thuisland zou worden verworven.

Omdat de onderneming niet lokaal actief is, wordt er weinig of geen belasting geheven op de offshore investeringsmaatschappij. Veel buitenlandse bedrijven profiteren ook van de belastingvrije categorie wanneer ze op Amerikaanse markten beleggen. Als zodanig kan het aangaan van ondernemingen via buitenlandse bedrijven een duidelijk voordeel opleveren ten opzichte van het doen van investeringen als individu.

  1. Vertrouwelijkheid

Talrijke offshore-investeringsjurisdicties hebben vertrouwelijkheidswetgeving waardoor het een onwettige overtreding is voor elke werknemer van de financiële dienstverlening om bezit of andere informatie over hun klanten of hun transacties openbaar te maken.

Maar in de voorbeelden waar onrechtmatige procedures kunnen worden bewezen, worden identiteiten onthuld. Zo worden de due diligence-documenten van Know Your Client alleen maar complexer.

Nadelen

De belangrijkste nadelen zijn die van de kosten, samen met het gemak.

Veel beleggers willen graag de persoon ontmoeten en spreken met de persoon die hun oprichting van offshore investeringsmaatschappijen opricht en reizen naar het belastingparadijs kost geld.

In een aantal landen wordt u belast op uw universele inkomsten, dus het niet bekendmaken van offshore-investeringsrendementen is illegaal. In andere landen zijn offshore-accounts onwettig voor individuen, maar kunnen autorisaties worden verkregen van bedrijven.

Verschillende banken in offshore-jurisdicties hebben het kleinste bedrag aan investeringen van US$ 100.000 en hoger nodig, of hebben lokaal activa nodig. Lees hier eens verder