Wat kan als cadeau door de brievenbus?

Je wilt iemand verrassen, maar je weet dat die persoon bijna nooit thuis is. Of je woont op een te lange afstand om het cadeautje persoonlijk te overhandigen. Dan is het handig om een cadeau te versturen en dan het liefste een passend cadeau door de brievenbus. Maar welke cadeaus kunnen door de brievenbus? In onze blog geven we wat inspiratie, zodat jij een familielid, goede vriend of vriendin of je partner kunt verrassen.

De wenskaart is een cadeau door de brievenbus

De wenskaart is natuurlijk het meest voor de hand liggende cadeau door de brievenbus die je kunt verzinnen. Nu denk je dat een wenskaart niet echt als cadeau geclassificeerd kan worden, maar dat is een misvatting. Iemand kan enorm blij worden van een kaart. Vooral gepersonaliseerde kaarten met leuke spreuken die bij hen passen en kaarten waar een persoonlijk bericht in staat.

Iemand verwennen 

Je kunt ook iemand verwennen met het cadeau door de brievenbus. Je kunt veel producten vinden die smal en plat genoeg zijn, zodat ze in een enveloppe passen en als brievenbuscadeau verstuurd kunnen worden. Denk dan bijvoorbeeld aan gepersonaliseerde chocoladerepen, zakjes met snoepjes of aan andere lekkernijen, zoals speciale koffie- en thee smaken die in kleine platte zakjes worden verpakt. Stop er een leuk kaartje bij met een persoonlijke boodschap en je kunt er een geweldig cadeau voor iedere gelegenheid van maken.

Een boek is een cadeau door de brievenbus

Wil je iemand verrassen met een goed boek? Als het boek niet te dik en te zwaar is, kun je het als brievenbuscadeau versturen. Een boek is dus een ideaal cadeau door de brievenbus en kost doorgaans ook niet heel veel geld. Vooral boekenliefhebbers vinden het heerlijk als je ze verrast met een heel goed boek. Wil je weten welk boek je het beste kunt kopen? Laat je dan online of in de boekenwinkel inspireren door de top 10 beste boeken die op dat moment verkrijgbaar zijn.

Een knutselwerk

Ben je handig en maak je leuke kunstwerken? Doe je bijvoorbeeld aan borduren, haken of diamond painting? Dan kun je iemand iets geven wat je zelf hebt gemaakt en het grote voordeel is dat kleinere kunstwerken als cadeau door de brievenbus geclassificeerd kunnen worden. Verpak het in een enveloppe, doe er een leuk of lief berichtje bij en verstuur je zelfgemaakte cadeautje als brievenbuspakket.

Cadeaukaart is ook een cadeau door de brievenbus

Weet je echt niet hoe je iemand gelukkig kunt maken, maar wil je iemand toch iets geven? Dan is een cadeaukaart altijd een goed alternatief. Wellicht minder persoonlijk dan een enveloppe vol lekkere dingen of een zelfgemaakt kunstwerk, maar vrijwel iedereen vindt het leuk om geld uit te geven. Vooral als ze korting krijgen of minder hoeven af te rekenen als ze gebruik kunnen maken van een cadeaukaart. Cadeaukaarten heb je in verschillende vormen en prijsklassen en er is altijd wel een cadeaukaart van de favoriete winkel van de ontvanger te vinden.

Je kunt eventueel ook uitwijken naar andere soorten cadeaubonnen waarbij bijvoorbeeld de ontvanger tegen een laag tarief kan lunchen of dineren bij een luxe restaurant. Dit is ook een ideaal cadeau door de brievenbus.